Supplement Terbaik di Malaysia – 3 Sebab SHAKLEE jadi pilihan

Supplement Terbaik di Malaysia – 3 Sebab SHAKLEE jadi pilihan

Sebut sahaja vitamin, orang ingat Shaklee. Semestinya Shaklee adalah Supplement Terbaik di Malaysia.

Ia terbukti apabila Shaklee dinobatkan Most Trusted Brand Award Reader’s Digest Gold Award untuk 2 tahun berturut-turut.

Ramai orang Malaysia percaya pada Shaklee. Ramai vote untuk Shaklee.

3 Sebab Kenapa Shaklee Supplement Terbaik

Sebab #1 : Shaklee dijamin Selamat

Shaklee bukan produk timbang kilo. Ia supplement antarabangsa yang ada saintis sendiri ye. Saintis ni tugasnya buat penyelidikan dan kajian. Lebih 100,000 kajian kualiti di buat setiap tahun oleh Shaklee.

Ya. Setiap tahun.

Shaklee sangat serius memastikan produk keluarannya selamat untuk diambil.

Setiap bahan baru yang nak digunakan akan dibuat ujian. Bukan sedikit ujian yang dibuat. 350 ujian akan dibuat untuk setiap bahan botanikal baru.

Sebab #2 : Shaklee supplements terbaik yagn ada 100 paten dan Landmark Study

Tahu tak paten itu apa?

Paten adalah satu hak ekslusif yang dianugerahkan untuk suatu rekacipta, sama ada ia adalah satu produk atau satu proses untuk melakukan sesuatu yang baru atau penyelesaian teknikal ke atas sesuatu masalah.

Bila kata hak ekslusif, maksudnya ia hanya ada pada Shaklee sahaja. Tiada pada produk lain. SATU-SATUNYA PADA SHAKLEE. Ekslusif kan?

Landmark Study  diketuai oleh penyelidik pemakanan yang terkenal, Dr. Gladys Block bersama University of California, Berkeley, merupakan salah satu kajian terbesar pengguna jangka panjang pelbagai suplemen.

Kajian menunjukkan bahawa mereka yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai lebih banyak biomarker yang lebih sihat untuk jantung, otak, dan kesihatan kognitif berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil suplemen atau pengambil suplemen bukan produk Shaklee.

Jadi, kenalah pilih SHAKLEE sebagai supplements terbaik

Sebab #3 : Shaklee terbukti BERKESAN

Atlet yang ambil Shaklee telah memenangi 137 pingat emas, perak, dan gangsa dalam Olimpik 2016 di Rio.

Produk Shaklee beri impak positif kepada kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet prestasi kelas dunia sehinggalah ke angkasawan NASA. 

Kalau atlet dunia dan angkasawan pun ambil Shaklee, pastinya Shaklee supplement terbaik dan berkesan. Kepada yang nak kurus, boleh ambil set pilihan ramai – SET KURUS SHAKLEE.

Skincare Bebas dari 1500 bahan Bahaya

Ramai yang mungkin tak tahu Shaklee ada skincare tersendiri. Ia memerlukan 8 tahun kajian untuk menghasilkan skincare Youth yang berkualiti.

Shaklee memang bukan sahaja organik, tetapi ia beyond organic. Sebab itu Shaklee bertahan lama di dunia dan di Malaysia. Ia menjadi pilihan ramai orang.

Jom dapatkan produk Shaklee, Supplement terbaik di Malaysia kerana ia HALAL, selamat dan terbukti berkesan.

Hubungi Ida Ifaz untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk ini.

Ida Ifaz

2 thoughts on “Supplement Terbaik di Malaysia – 3 Sebab SHAKLEE jadi pilihan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *